vacature
Afdelings-coördinator / Stoffeerder

Rivièra is al ruim 65 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment. Met een geheim recept voor natuurlatex en gedetailleerd vakmanschap, maken wij van slapen op onze bedden en matrassen een feestje.

Wij hebben nu ruimte voor een:

AFDELINGSCOÖRDINATOR/ STOFFEERDER (M/V)

 

Wat ga je doen?

Prachtige kwalitatief hoogwaardige stoffen gaan elke dag door je handen. Je bewaakt met een scherp oog de kwaliteit van de inkomende en uitgaande producten. Je geeft bovendien leiding aan een klein en enthousiast team van ambachtelijke mensen. Als coach faciliteer je het werk van jullie team. Samen produceren jullie hoge kwaliteit matrassen, boxsprings en hoofdborden, binnen een afwisselend takenpakket.

 

Wat breng je mee?

Je houdt ervan om met je creatieve handen een mooi ambachtelijk product te maken. Je hebt oog en gevoel voor details. Dit heb je op school of aantoonbaar in de praktijk geleerd. Je bewaart rust en overzicht, ook in onze drukke perioden. Je motiveert je team tot het creëren en afleveren van de pure kwaliteit die onze klanten van ons gewend zijn. Je bent leergierig, secuur en werkt goed in teamverband. Je geeft je collega’s opbouwende feedback, om onze continue kwaliteit te waarborgen.

 

Wat bieden we?

Aandacht
Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid
Je werkt bij ons fulltime in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, is deze kern nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering
We nodigen je uit om initiatieven te nemen en we dragen zorg voor je ontwikkeling. We bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Omdat niet alleen slapen op onze matrassen een feestje moet zijn, het maken ervan ook.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons, de functie of de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Yves Lafourcade of Patricia Maassen op telefoonnummer 035 - 525 00 24.

 

Solliciteren?

Stuur dan je CV voor 15 mei 2023 naar personeelszaken@rivierabeds.com.

Vacatures

Bekijk ook onze andere vacatures.