onze vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar collega's! Bekijk de actuele vacatures en solliciteer als de baan je aanspreekt. We zien je C.V. en motivatie graag tegemoet.

Rivièra is al ruim 70 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment. Met een geheim recept voor natuurlatex en gedetailleerd vakmanschap, maken wij van slapen op onze bedden en matrassen een feestje.

We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste:

FINANCIEEL CONTROLLER (M/V)

20 uur p/w (in overleg in te delen)

 

Wat ga je doen?

In deze positie ben je verantwoordelijk voor de controle op de boekhouding, salariëring (grotendeels extern), pensioenen, de debiteuren- en crediteurenadministratie, verzekeringen en al het betalingsverkeer. Je zult de directie adviseren t.a.v. aangelegenheden betreffende het vakgebied en draagt zorg voor de periodieke rapportage en management informatie aan de directie. Daarnaast verzorg je de aangiftes BTW en formuleer je de planning en controle cyclussen voor de (financiële) bedrijfsvoering.

 

Wie ben je?

Als Financieel Controller heb je uiteraard de benodigde kennis en ervaring opgedaan en ben je ervan overtuigd dat juist jouw persoonlijkheid het verschil maakt! Zo werk jij oplossingsgericht en schiet je zeker niet in de stress. Je hebt kennis van Microsoft office 2007, Exact Globe, boekhouder - administratieve applicaties (waaronder Microsoft Office producten). Natuurlijk ben je in deze rol van nature goed met cijfers en analytisch zeer vaardig, maar daarnaast ben je ook communicatief sterk en klantgericht. Je werkt graag zelfstandig maar vind het vooral prettig om samen met anderen naar een doel te werken.

 

Wat bieden we?

Aandacht
Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid
Je werkt bij ons in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, deze kern is nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering
We nodigen je uit om initiatieven te nemen en we dragen zorg voor je ontwikkeling. We bieden een inhoudelijke uitdagende functie voor 20 uur per week, in overleg in te delen. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris (bruto fulltime maandsalaris €4.000 - €4.500, afhankelijk van ervaring en kennisniveau). Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime dienstverband.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons, de functie of de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Yves Lafourcade of Patricia Maassen op telefoonnummer 035 - 525 00 24.

 

Solliciteren?

Stuur dan je CV naar personeelszaken@rivierabeds.com