onze vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar collega's! Bekijk de actuele vacatures en solliciteer als de baan je aanspreekt. We zien je C.V. en motivatie graag tegemoet.

Rivièra is al ruim 70 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment. Met een geheim recept voor natuurlatex en gedetailleerd vakmanschap, maken wij van slapen op onze bedden en matrassen een feestje.

Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste;

STOFFEERDER (M/V) - Fulltime/parttime

 

Wat ga je doen?

Prachtige kwalitatief hoogwaardige stoffen gaan elke dag door je handen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het produceren van o.a. hoogwaardige matrassen, boxsprings en hoofdborden met een afwisselend takenpakket. Je maakt vanuit je ervaring deel uit van onze bijzondere maatwerkprojecten.

 

Wat breng je mee?

Je houdt ervan om met je creatieve handen een mooi ambachtelijk product te maken. Je hebt oog en gevoel voor details. Dit heb je op school of aantoonbaar in de praktijk geleerd. Je bent leergierig, secuur, kan goed in teamverband werken en weet het overzicht te bewaren.

 

Wat bieden we?

Aandacht
Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid
Je werkt bij ons in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, deze kern is nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering
We nodigen je uit om initiatieven te nemen en we dragen zorg voor je ontwikkeling. We bieden goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris (bruto fulltime maandsalaris €2.500 - €3.200, afhankelijk van ervaring en kennisniveau). Bij goed functioneren heb je uitzicht op een vast dienstverband. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime dienstverband.

Omdat niet alleen slapen op onze matrassen een feestje moet zijn, het maken ervan ook.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons, de functie of de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Yves Lafourcade of Patricia Maassen op telefoonnummer 035 - 525 00 24.

 

Solliciteren?

Stuur dan je CV naar personeelszaken@rivierabeds.com.