vacature
Medewerk(st)er Verkoop Binnendienst

Rivièra is al ruim 70 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment. Met een geheim recept voor natuurlatex en gedetailleerd vakmanschap, maken wij van slapen op onze bedden en matrassen een feestje.

Om ervoor te zorgen dat dit tot in de puntjes verloopt, zoeken wij een commerciële en gedreven:

MEDEWERKER VERKOOP BINNENDIENST (M/V)

 

Wat ga je doen?

Terwijl de wereld uitgerust wakker wordt na een nacht op onze 100% natuurlijke matrassen, help jij intern juist om iedereen wakker en alert te houden. Je maakt er een topsport van om verkoop en service orders van onze klanten direct en zorgvuldig te verwerken. Daarmee ben je het eerste en verantwoordelijke aanspreekpunt voor onze relaties en je werkt in een klein en hecht team, met afwisselend werk.

 

Wie ben je?

Service en klantgerichtheid zit net als bij ons in je DNA. Je hebt jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je werkt zeer gestructureerd en bent goed in multitasking. Je stapt precies op het juiste moment onze organisatie binnen. Omdat je met ons aan de wieg staat van de implementatie van de volledige automatisering van onze verkoop- en serviceprocessen. Je technisch inzicht komt daarbij uitstekend van pas. Daarnaast ben je oplossingsgericht en vaardig in het gebruik van Excel en Word. Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

 

Wat bieden we?

Aandacht

Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid

Je werkt bij ons fulltime of parttime in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, is deze kern nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering

We nodigen je uit om initiatieven te nemen en we dragen zorg voor je ontwikkeling. We luisteren graag naar wat je nodig hebt om je werk optimaal voor onze klanten uit te kunnen voeren. We bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Omdat niet alleen slapen op onze matrassen een feestje moet zijn, het maken én verkopen ervan ook.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over ons, de functie of de arbeidsvoorwaarden, neem dan contact op met Yves Lafourcade of Patricia Maassen op telefoonnummer 035 - 525 00 24.

 

Solliciteren?

Stuur dan je CV voor 15 mei 2023 naar personeelszaken@rivierabeds.com.

Vacatures

Bekijk ook onze andere vacatures.