RIVIÈRA BEDS ZOEKT EEN VERKOOPMEDEWERKER BINNENDIENST (VERKOOP COÖRDINATOR)

Hoe lekker slaap jij? Bij Rivièra Beds weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom zijn wij al ruim 70 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment. De komende tijd gaan wij een volgende stap zetten in onze interne processen, waarin we onze verkoop- en serviceprocessen volledig zullen automatiseren. En jij kunt daar een sleutelrol in spelen als onze nieuwe verkoopmedewerker binnendienst.

Als verkoopmedewerker binnendienst word jij hét aanspreekpunt voor onze relaties. Jij zorgt ervoor dat elke vraag, order of uitdaging die op je pad komt, snel en vakkundig wordt afgehandeld. Je houdt ons team intern scherp en alert, en je tilt de kunst van verkoop en service naar een hoger niveau.

Klinkt dat als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

WIE IS RIVIÈRA BEDS?

Rivièra Beds is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1952 met veel passie, vakmanschap en natuurlijke materialen eigen slaapsystemen ontwikkelt en produceert. Met als belangrijkste doel: slapen op onze bedden moet een feest zijn!

Wij doen er alles aan om een betrouwbare werkgever, leverancier en afnemer te zijn. Wij zijn flexibel, persoonlijk, klantgericht en loyaal in onze samenwerkingen. Dat is ‘the human touch’ van Rivièra Beds: eerlijke producten die met passie en vakmanschap zijn gemaakt door mensen voor mensen. Samen maken we het verschil!

verkoop-binnendienst-Riviera-Beds

DÉ UITDAGING

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij bezig met een grote transformatie naar volledige automatisering van onze verkoop- en serviceprocessen. Dit doen wij met behulp van een nieuw op maat gemaakt programma dat gekoppeld is aan Exact Globe. Dit systeem stelt ons in staat om sneller, efficiënter en persoonlijker te communiceren met onze klanten, en om onze orders en klachten beter te coördineren en op te lossen.

Taken
Als verkoopmedewerker binnendienst speel je een belangrijke rol in deze transformatie:

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Je zorgt ervoor dat zij altijd tevreden zijn over onze producten en service. Je beantwoordt hun vragen, adviseert hen over onze producten, en helpt hen bij het plaatsen en volgen van hun orders;
 • Je voert de orders in en zorgt voor een goede overdracht van het werk naar de werkvoorbereider en productieleiding;
 • Je werkt nauw samen met je collega’s van de buitendienst, de productie en de logistiek;
 • Je denkt actief mee over hoe we onze processen kunnen verbeteren en optimaliseren.

WAT BIEDEN WIJ?

Aandacht
Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid
Je werkt bij ons in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, deze kern is nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering
Naast de uitdaging bieden wij je:

 • Een marktconform salaris tussen €3.000,- en €3.500,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 24 vakantiedagen en 6 atv-dagen (op basis van een fulltime dienstverband), winstuitkering variërend van 1% tot 3%, goede pensioenregeling, reiskosten v.a. 10km;
 • Een dynamische werkomgeving waar jouw initiatief en ontwikkeling centraal staan;
 • Een kans om mee te werken aan de toekomst van ons bedrijf en de slaapbranche.
kantoor-marketing

WIE ZOEKEN WIJ?

Als Verkoopmedewerker Binnendienst heb je uiteraard de benodigde kennis en ervaring opgedaan en ben je ervan overtuigd dat juist jouw persoonlijkheid het verschil maakt! Zo werk jij oplossingsgericht en schiet je zeker niet in de stress. Jij bent iemand die:

 • Service- en klantgerichtheid in je DNA hebt zitten;
 • Leergierig en initiatiefrijk is;
 • Minimaal een mbo-niveau 4 diploma heeft;
 • 3-5 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als verkoper, commercieel medewerker of telefonisch verkoopmedewerker;
 • Zeer gestructureerd werkt en goed kan multitasken;
 • Oplossingsgericht werkt en vaardig is in het gebruik van Excel en Word;
 • De Nederlandse taal uitstekend beheerst en een goede kennis heeft van de Engelse en Duitse taal;
 • Je kan goed reflecteren op je eigen handelen, leer hiervan en toont initiatief het beter te doen.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Ben jij dé verkoopmedewerker binnendienst die wij zoeken? En wil jij bijdragen aan de missie van Rivièra Beds om onze klanten de beste slaapervaring te bieden? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via het contactformulier. Wie weet word jij binnenkort wakker in een wereld vol mogelijkheden bij Rivièra Beds!