Over Rivièra

Sinds 1952 gepassioneerde en ambachtelijke makers van slaapsystemen

Over ons

Rivièra Beds is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1952 met veel passie en vakmanschap en met natuurlijke materialen eigen slaapsystemen ontwikkelt en produceert. Met als belangrijkste doel: slapen op onze bedden moet een feest zijn! De juiste ondersteuning tijdens je slaap kan namelijk het verschil maken tussen fris en uitgerust ontwaken of vermoeid en met pijn wakker worden.

latex-pocket-lijmstraat-web

De juiste ondersteuning van heupen en schouders

Door een verkeerde slaaphouding – waarbij de ruggengraat in een gespannen, onnatuurlijke positie wordt gedwongen – kan je lichaam zich niet goed ontspannen. Met vermoeidheid, prikkelbaarheid, stress, spierklachten, nekklachten of rugklachten als gevolg.

Bij Rivièra Beds is de gebruiker het uitgangspunt: onze bedden moeten zich aanpassen aan hun lichaam in plaats van andersom. Door de heupen en schouders op de juiste manier te ondersteunen, blijft de ruggengraat in zijn natuurlijke vorm. En word je dus fris en uitgerust wakker.

Doorsnede-box-vrij

Duurzame producten én relaties

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat vertaalt zich in de natuurlijke materialen –  zoals Hevea Foam®-natuurlatex, alpacawol, Nieuw-Zeelands scheerwol, merinowol, paardenhaar, bamboe en zijde – die wij gebruiken in onze producten. Maar ook met onze relaties gaan wij duurzaam om.

Wij doen er alles aan om een betrouwbare werkgever, leverancier en afnemer te zijn. Wij zijn flexibel, persoonlijk, klantgericht en loyaal in onze samenwerkingen. Dat is ‘the human touch’ van Rivièra Beds: eerlijke producten die met passie en vakmanschap zijn gemaakt door mensen voor mensen. Samen maken we het verschil!

Neem een kijkje in onze fabriek!

Wij zijn transparant over ons productieproces en er natuurlijk ook gewoon ontzettend trots op! Daarom vinden wij het fantastisch om bij ons aangesloten slaapspecialisten een rondleiding door onze fabriek te geven. Om te laten zien hoe de producten die zij verkopen worden gemaakt. Of om samen een nieuw maatwerkproduct te ontwikkelen. Bij Rivièra Beds is niks standaard en kan (bijna) alles!

latexcup-in-handen
https://rivierabeds.com/wp-content/uploads/2021/06/cropped-ICOON-wit-riviera-beds.png

Natuurlijk duurzaam = zorgeloos slapen

De latexplantages zijn een natuurlijke habitat voor dieren en planten.
Er worden daarom geen bestrijdingsmiddelen gebruikt;

Natuurlatex is biologisch afbreekbaar en put geen natuurlijke hulpbronnen uit;

De plantages zijn in bezit van lokale boeren of coöperaties.
Op de plantages werken geen kinderen;

De meeste medewerkers in onze fabriek werken al heel lang bij ons.
Wij ondersteunen hen op meerdere manieren.

Ben je slaapspecialist en wil je meer weten over onze exclusieve verkoopstrategie?