RIVIÈRA BEDS ZOEKT EEN INKOPER/WERKVOORBEREIDER

Hoe lekker slaap jij? Bij Rivièra Beds weten we hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom zijn wij al ruim 70 jaar specialist in natuurlijk en duurzaam slaapcomfort, als producent van exclusieve merken voor het hogere segment.

In de rol van inkoper / werkvoorbereider heb je een dubbelrol. Jij wordt hét aanspreekpunt voor onze leveranciers, onze productie en onze verkoop. Je zorgt er daarnaast voor dat alle materialen en producten die we nodig hebben op tijd en op de juiste plek zijn en verstrekt de benodigde informatie naar de productie.

Klinkt dat als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

WIE IS RIVIÈRA BEDS?

Rivièra Beds is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1952 met veel passie, vakmanschap en natuurlijke materialen eigen slaapsystemen ontwikkelt en produceert. Met als belangrijkste doel: slapen op onze bedden moet een feest zijn!

Wij doen er alles aan om een betrouwbare werkgever, leverancier en afnemer te zijn. Wij zijn flexibel, persoonlijk, klantgericht en loyaal in onze samenwerkingen. Dat is ‘the human touch’ van Rivièra Beds: eerlijke producten die met passie en vakmanschap zijn gemaakt door mensen voor mensen. Samen maken we het verschil!

inkoop

DÉ UITDAGING

Je gaat structuur brengen aan de inkoop / werkvoorbereiding afdeling waarbij de implementatie van Exact Global een belangrijke missie is. Als inkoper / werkvoorbereider heb je daarnaast een belangrijke rol om onze productie te ontzorgen in ons bedrijf. Je hebt twee hoofdverantwoordelijkheden:

 • Inkoop:
  Je zorgt dat we alles hebben wat we nodig hebben om onze bedden te maken. Je hebt contact met onze leveranciers, in binnen- en buitenland. Je houdt de voorraden in de gaten, bestelt op tijd, en verwerkt de leveringen.
 • Werkvoorbereiding:
  Je zorgt dat de productie soepel verloopt. Je maakt stickers voor de productie, met de informatie van de verkoop. Je geeft de informatie door aan alle afdelingen. Je haalt de informatie op bij de productie, de verkoop, en andere afdelingen. Je gebruikt Excel, Word, en het systeem. Je helpt ook mee met de overgang naar het systeem Exact.

Verder werk je veel samen met onze directeur Yves. Je gaat stap voor stap de processen verbeteren en nieuwe werkwijzen bedenken. Je begint met de inkoop, en daarna met de werkvoorbereiding.

WAT BIEDEN WIJ?

Aandacht
Bij Rivièra besteden we aandacht aan elkaar, onze producten en aan onze klanten. We zijn een ambitieuze en dynamische onderneming. Met onze ambachtelijke producten vormen wij de unieke, 100% natuurlijke en duurzame samenwerkingspartner voor slaapspecialisten.

Betrokkenheid
Je werkt bij ons in een omgeving waar wij informeel, eerlijk en opbouwend met elkaar omgaan. Van oorsprong een familiebedrijf, deze kern is nog steeds in onze praktijk voelbaar.

Waardering

Naast de uitdaging bieden wij je:

 • Een goed salaris (bruto fulltime maandsalaris € 3300,- – 3800,-, afhankelijk van je ervaring en kennisniveau);
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 24 vakantiedagen en 6 ATV dagen bij een fulltime dienstverband, flexibele werktijden, winstuitkering variërend van 1% tot 3%, goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding v.a. 10km;
 • Een dynamische werkomgeving waar jouw initiatief en ontwikkeling centraal staan;
 • Een kans om mee te werken aan de toekomst van ons bedrijf en de slaapbranche;

WIE ZOEKEN WIJ?

Als inkoper / werkvoorbereider heb je uiteraard de benodigde kennis en ervaring opgedaan en ben je ervan overtuigd dat juist jouw persoonlijkheid het verschil maakt! Zo werk jij oplossingsgericht en schiet je zeker niet in de stress. Wij zoeken een collega die bij ons past, iemand die houdt van ons vak, en die onze dromen deelt. Jij bent daarom iemand die:

 • Hands-on is en graag de mouwen opstroopt;
 • Meerdere talen spreekt, waaronder Engels en Duits;
 • Proactief is, en niet bang is om initiatief te nemen;
 • Houdt van een uitdaging
 • Een denker en een doener is
 • Nieuwsgierig is en van techniek houdt
 • Een mbo- of hbo-diploma heeft en minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Verantwoordelijkheid neemt en resultaatgericht werkt;
 • Goed past in een platte organisatie, met korte lijnen en een informele sfeer;
 • Kan omgaan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en flexibel is.
kantoor-marketing

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken als inkoper? En wil jij meehelpen om onze klanten de beste slaapervaring te geven? Wacht dan niet langer en solliciteer direct via het contactformulier. Wie weet word jij binnenkort wakker in een wereld vol mogelijkheden bij Rivièra Beds.